Toimitusehdot

Markkinatarvike.fi:n yleiset myynti- ja toimitusehdot

Voimassa 30.3.2012 alkaen toistaiseksi.

 

Hinnat ja toimitusehdot

Hinnat ovat ilmoitettu verottomina (alv 0%), hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero. Tilauksiin pätevät tilaushetkellä esillä olleet hinnat.  Hinnat ovat vapaasti varastossa tuotantotiloissamme Ähtärissä ilman arvonlisäveroa ( alv 0%).  Hintoihin lisätään rahti- ja pakkauskulut erillisen hinnaston mukaan.

 

Maksuehto

Sopimuksen mukaan, tavallisesti 7 pv netto. Viivästyskorko 18 %. Huomautuslaskuun lisäämme 10 euron käsittelykulun.

 

Laskutuspalkkio

Veloitamme erikseen laskulla 4 euron laskutuspalkkion.

 

Tilausohjeet

Käytä tuotteen tuotenumeroa, ilmoita väri jos tuotetta on useampia värejä. Ilmoita tekstiileissä koot. Tilaukset voit soittaa myyntiimme 09 751 54842 tai lähettää sähköpostilla myynti@markkinatarvike.fi. Liitä tilauksesi mukaan liitetiedostona tuotteeseen tehtävän merkinnän värimäärittelyt, logo, tai haluttu teksti.

 

Toimitusaika

Normaali toimitusaika on 1-2 viikkoa asiakkaan antamasta hyväksytystä tilauksesta. Kiireellisemmät tapaukset täytyy tarkistaa tuotannosta erikseen.

 

Pikatoimituslisä

Kiireellisissä tilauksissa alle 5 päivän toimitukset asiakkaan pyynnöstä veloitamme 30 euron pikatoimituslisän rahtikustannusten lisäksi.

 

Yli- tai alitoimitusoikeus

Kaikissa painotuotteissa noudatamme +/- 5% yli- tai alitoimitus oikeutta. Tällä varmistamme sen, että kaikki toimitetut tuotteet ovat virheettömiä ja tuotteita on vähintäänkin tilattu määrä.

 

Näytteet

Näytteiden mukana toimitamme ”Näytelaskun”, joka tulee palauttaa näytteiden mukana 10 päivän kuluessa, ellei muuta aikaa erikseen ole sovittu. Näytteet voi myös lunastaa laskussa näkyvään erikoisalennus hintaan. Veloitamme näytteet ellemme ole saaneet niitä takaisin 18 päivän kuluessa alkuperäispakkauksessa. 

 

Reklamaatiot

Huomautukset toimitetuista tavaroista on tehtävä 8 päivän kuluessa tavaran saapumisesta.

 

Tavaranpalautukset

Palautukset hyväksytään jos toimitus ei ole ollut tilauksen ja tilausvahvistuksen mukainen, tai tavara on ollut virheellistä. Mikäli vastaanottaja ei ole halunnut ennalta tarkistaa tilaamansa tuotteen laatua näytettä tilaamalla, ei vastaanottajalla ole oikeutta valittaa tuotteen laadusta ellei tuote selvästi ole virheellinen. Mikäli tuotteeseen tehdään merkintä ei vastaanottajalla ole enää oikeutta tuotteen palauttamiseen. Vastaanottajan on 8 päivän aikana tavaran vastaanottamisesta ilmoitettava palautuksesta. Aiheettomista palautuksista pidätämme oikeuden laskuttaa 20 Euroa.

Kuluttajansuojalain (20.1.1978/38) 6. luku, 16§, 3. momentti kertoo peruuttamisoikeuden rajoituksista seuraavaa; 

6 luku (15.12.2000/1072) 

Kotimyynti ja etämyynti 

16 § (15.12.2000/1072) 

Peruuttamisoikeuden rajoitukset etämyynnissä 

Jollei toisin sovita, kuluttajalla ei ole 15 §:ssä säädettyä peruuttamisoikeutta, jos: 

3) sopimus koskee tavaraa, joka valmistetaan tai jota muunnellaan kuluttajan toivomusten mukaisesti niin, ettei tavaraa voida myydä edelleen ilman huomattavaa tappiota tai ettei tavaraa lainkaan voida myydä edelleen 


Em. kuluttajansuojalaki löytyy kokonaisuudessaan seuraavasta linkistä: http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1978/19780038. 

 

Korvausvastuu

Markkinatarvike.fi:n vastuu epäkurantin tavaraerän osalta rajoittuu sen korvaamiseen sopimuksen mukaisella suorituksella tai hylätystä tavaraerästä mahdollisesti maksetun hinnan palauttamiseen. Markkinatarvike.fi ei vastaa asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvasta epäsuorasta vahingosta, kuten esimerkiksi menetetystä liikevoitosta tai muusta elinkeinotoiminnan häiriintymisestä eikä kolmannelle osapuolelle koituvasta vahingosta.

Kaikki epäselvyydet pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan neuvotteluteitse tai viime kädessä käräjäoikeudessa.

 

30.3.2012

Markkinatarvike.fi

Copyright © Markkinatarvike 2014-2015